DEVENTER – Je ziet ze steeds vaker rijden in Deventer, de Tuk Tuk van SPAR City Deventer en de elektrische fiets. Sinds 2 weken rijden deze elektrische voertuigen, met boodschappen, naar veel klanten.

“We zien een enorme toename van bestellingen voor lunches en gewone boodschappen”, vertelt eigenaar Martijn ten Berge. Bovendien heeft fietsspecialist Profile Riesewijk voor ons gratis en voor niets een elektrische bakfiets beschikbaar gesteld. En ook bestickerd, zodat het goed opvalt.

SPAR City Deventer bezorgt in Deventer al gratis bij een bestelling van minimaal € 10,-. Wie ’s ochtends voor 10.00 uur zijn boodschappenlijstje aan SPAR doorgeeft, krijgt de levensmiddelen nog dezelfde dag aan huis geleverd. Er kan telefonisch besteld worden met een belletje naar 0570-820436 of via de website www.spar.nl. Betalen van de boodschappen kan aan de hand van een veilig aangereikte pinautomaat of door middel van een Tikkie.

De supermarkteigenaar voegt toe dat ook medewerkers van zorginstellingen in Deventer op de aangepaste service kunnen rekenen. “Na een bestelling brengen wij dan de boodschappen naar de instelling. Aan het eind van de drukke en vaak hectische werkdag staat de doos klaar en hoeft men niet nog naar de stad om inkopen te doen. Rechtstreeks thuis afleveren kan natuurlijk ook. Als er maar voor 10.00 uur ‘s ochtends een lijstje is doorgegeven”, aldus Martijn.

Vorig artikel75 jaar Bevrijdingsdag in Bathmen
Volgend artikelWilhelminabrug deze week in driekleur