DEVENTER – De gemeente Deventer ondersteunt particuliere woningbezitters met gratis producten, kortingsacties en advies om energie en geld te besparen.

Woningeigenaren kunnen gratis energie besparende producten aanvragen, advies krijgen van een wooncoach of regenwaterambassadeur of hulp bij een Energy- of BuurtParty. Ook kunnen zij korting krijgen op een energiescan van hun huis en slim inregelen van hun cv-installatie.

De weggeef- en kortingsacties worden uitgevoerd samen met Buurkracht, De Ulebelt, Deventer Energie Coöperatie, Noaber-Energie, Regionaal Energieloket, Mulder Installatietechniek, 3 Deventer energieadviseurs en bewonersgroepen.

Bespaar je rijk
Bespaar je rijk en ga direct naar de weggeef- en kortingsacties.

Huurders
Huurders die energie willen besparen kunnen contact opnemen met hun verhuurder. Zij kunnen je vertellen wat zij doen aan verduurzaming van hun woningbezit en wat de mogelijkheden zijn voor hun huurders.

Vorig artikel#Supportyourlocals: Warenwinkel de Lange (voorheen Novy de Lange)
Volgend artikelPreventieve bestrijding eikenprocessierups