DEVENTER – Om dat er geen competitie meer is en het clubhuis gesloten is tot in ieder geval 1 juni heeft Devinco besloten om alle eten en drinken wat na 1 juni over de houdbaarheidsdatum dreigt te gaan, te schenken aan de Voedselbank Deventer. En deze actie hebben we uitgebreid naar al onze leden.

“Kijk in de kelder en voorraadkasten en kom brengen wat je kan missen.”

En daar is goed gehoor aan gegeven. Dinsdag 7 april was de mogelijkheid om de etenswaren te komen brengen bij de club. Rekening houdend met de 1,5 meter onderlinge afstand stonden er kratten klaar van de Voedselbank waar de leden hun eten en drinken in konden deponeren. Het resultaat werd dankbaar aanvaard door de Voedselbank die met een bus aanwezig was om gelijk de ingeleverde spullen mee te nemen.

Een actie die begon met ene inventarisatie van eigen voorraad en resulteerde in een mooi gebaar van de leden van Devinco aan de Voedselbank in Deventer.

Vorig artikelGeen 4 mei herdenkingsdienst in de Dorpskerk Diepenveen
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Ommetje