woensdag, 24 juli 2024

Live Corona uitzending Deventer radio op 3 april tussen 09.00 – 12.00 uur

DEVENTER – Op vrijdag 3 april zendt Deventer radio en televisie weer een radio-uitzending live uit op televisie en Youtube en ook op de radio via 107.3FM en stream van 09:00 tot 12:00 uur.

Zij zullen in deze 3 uur durende live-uitzending een kijk geven op de dingen en initiatieven die nu spelen in Deventer. Want ondanks de crisis kan er nog héél veel en worden er veel lokale initiatieven ontplooit.

Jeroen Schoppema en Durk-Jan Sinnema spreken onder andere met wethouder Thomas Walder, Lilian Vos en de Support Your Local, maar ook met Jan Wezendonk van Stichting Kinderhulp. Kijk en luister morgen mee via Youtube, de stream op de website, 107.3FM. De live-uitzending is ook via televisie te bekijken op Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1314.

Vorig artikelVerhaal vanaf de SEH: An­ne­rie­ke: ‘Samen houden we het vol’
Volgend artikelAutobrand in verlaten nieuwbouwwijk
error: Content is beschermd!!!