DEVENTER – Maandagavond rond 22.30-22.45 uur is een jongen mishandeld door een groep personen. Het is allemaal begonnen toen het slachtoffer zijn fiets vanaf de spoorbrug naar beneden gegooid ziet worden. Op dat moment zit hij op het eiland onder de spoorbrug. Hij loopt naar boven en ziet een groepje in versnelde pas weglopen. Twee jongens rennen heel hard weg in de richting van Deventer. Dit is aan het voetgangersgedeelte van de spoorbrug.

Hij spreekt een groepje van 2 jongens en 1 meid aan en wat volgt is een mishandeling. Het slachtoffer krijgt meerdere rake klappen en trappen van deze 3 verdachten. Deze mishandeling vindt plaats t.h.v het trappetje bij de Ossenweerdstraat. Het slachtoffer ziet vervolgens kans om weg te gaan en gaat terug naar het eiland onder de spoorbrug om zijn persoonlijke spullen op te halen. Op dat moment komt het groepje jongens weer achter hem aan en op het strand sluiten ze het slachtoffer in. Weer wordt de verdachte naar de grond geslagen en wordt er flink op hem ingetrapt.

Wie heeft deze mishandeling gezien en kan ons helpen? Ben of ken jij de verdachten? Meld je dan! Dat kan via een PB of via 0900-8844.

Vorig artikelPolitie houdt één persoon aan bij steekpartij
Volgend artikelMarkt op zaterdag weer tot 17.00 uur geopend