SCHALKHAAR – Waarbij de ene wordt gedwongen de deuren te sluiten en de ander niet precies weet hoe ze iedereen op een veilige afstand van 1,5 meter op de juiste manier kunnen bedienen. Bij Electro World Rookes Rietman hebben ze het geluk dat zij wel open mogen zijn. Nu zijn ze blij dat er in hun winkel best veel ruimte is. Op deze manier kunnen er ruim voldoende mensen tegelijk binnen zijn. Omdat het nu in de winkel zelf toch wat rustiger is, lukt het goed om 1,5 tot 2 meter afstand te kunnen houden. Naast de duidelijk aangegeven Electro World veiligheidsregels, zijn de medewerkers constant met alcoholdoekjes in de weer. “We vinden het belangrijk om de veiligheid voor de klant, de leveranciers en onszelf zo goed mogelijk te behouden”, vertelt Richard Rietman.

De uitdaging voor onze buitendienst is nu ook extra groot. Omdat veel mensen meer thuis zijn dan normaal hebben de monteurs extra veel reparaties uit te voeren. Ook hier is het een hele kunst om besmetting zo goed mogelijk te voorkomen.

Ook is het fijn dat veel mensen contact vermijden door gebruik te maken van onze webshop. Zowel nieuwe apparaten als onderdelen worden nu tijdens corona volop in onze webshops besteld. ( www.electroworld.nl en onderdelen en accessoires www.partsnl.nl)

Coronatip van de Electroboer uit het dorp: “Als je het mist om even lekker op een terrasje neer te kunnen strijken, zorg dan dat je het thuis aangenaam maakt. Verwen jezelf met een goede kop koffie uit een nieuwe Jura koffiemachine. Of vergeet corona even, als je thuis voor je nieuwe haarscherpe OLED-’buis’ kunt toeven.”

Graag tot ziens in onze winkel! Bellen of online is natuurlijk ook een oplossing.

Tel.nr: 0570-676555.

Vorig artikelDraaiorgel de Turk bezorgde een muzikale zaterdag
Volgend artikelDeventer kunstenaar maakt een nieuw Vrijheidsmonument