DEVENTER – Een online oproep van de marktlieden, “Beste marktbezoeker, kom dit weekend vooral naar de markt. Marktbeheer en de marktondernemers doen wel een dringend beroep op u, houd 1,5 meter afstand van elkaar, maak u bezoek niet langer dan nodig is, neem uw eten mee naar huis, kom niet in groepen, laat u fiets buiten het marktterrein (extra fietsenrekken worden geplaatst). Is het druk op de markt of bij een kraam loop dan even door en probeer het later nog eens ( marktbegeleiders in oranje hesjes zullen u hier ook op wijzen). Namens de marktondernemers en Marktbeheer danken wij u voor u begrip”.

Aanstaande vrijdag is het het een reguliere markt, GEEN Goede vrijdag markt.

Vorig artikelBurgemeester Deventer spreekt gemeente toe (video)
Volgend artikelVerhaal vanuit het Deventer ziekenhuis: On­mis­baar in de front­li­nie onze schoon­ma­kers