DEVENTER – Curves Deventer kan in goed overleg met de Gemeente Deventer en Sportbedrijf Deventer weer open. De toestellen zijn tijdelijk verhuisd naar de ijsbaan.

Afgelopen weekend zijn alle toestellen met enkele extra ingekochte toestellen verhuisd naar de ijsbaan. Dit is dus overdekt en toch in de frisse buitenlucht. De ijsbaan voldoet aan de eisen die op dit moment gesteld worden om op een veilige manier te kunnen sporten.

Deze tijdelijke oplossing is voor de leden van alle twee de locaties in Deventer. Wachten tot 1 september was voor eigenaren John en Rianne Lenselink geen optie.

Wij zijn een kleinschalige sportschool die persoonlijk contact met onze leden en hun gezondheid altijd hoog in het vaandel heeft staan. De communicatie verliep de laatste maanden via telefoon, mail en social media. Wat John en Rianne missen is vooral het persoonlijke contact wat de grootste kracht van ons team is. Wij zijn er enorm trots op om zo’n unieke kans aan onze leden te kunnen aanbieden.

Wat gaat de overheid beslissen?
De komende periode wordt het spannend voor alle sportscholen wat er wordt besloten door de overheid. Blijft 1 september gehandhaafd of worden de corona maatregelen versoepeld. (Tijdens het verschijnen van dit artikel is er misschien al wel een nieuwe openingsdatum bekend) Op de beide locaties zijn wij er klaar voor, maar tot die tijd kunnen wij ons concept op deze manier aanbieden.

Wat kunnen wij onze leden bieden de komende periode?
Hoewel wandelen en fietsen fijn is om je in beweging te houden, blijft krachttraining van groot belang voor een fit lichaam, sterk immuunsysteem en een gezond gewicht. Ook zorgt het ervoor dat je meer energie krijgt. Je slaapt beter, wordt stressbestendiger en misschien wel het belangrijkste: je geluksgevoel neemt toe. Reden genoeg om weer aan de slag te gaan bij Curves! Wij bieden naast het vertrouwde Curves circuit een Power workout, Yoga en een paar keer per week een gezamenlijke wandeling aan.

En hoe gaan we nu veilig samen sporten?
Hiertoe hebben we een protocol voor onze leden opgesteld. Er is een agendasysteem ingericht met alle activiteiten. Onze leden krijgen een link naar ons agendasysteem om zo een plek te reserveren. Dit systeem is essentieel in de maatregelen die wij moeten nemen als sportschool in deze Corona tijd. Je mag als lid alleen komen sporten als jij je hebt aangemeld via de online agenda. Kom je hier niet uit dan helpen wij je hier graag bij!

Een speciale dank voor al onze leden.
Wij willen alle leden van Curves Deventer enorm bedanken voor de steun in de afgelopen periode, de kaartjes/telefoontjes/mailtjes met bemoedigende woorden en zelf bloemen hebben ons enorm goed gedaan. Wij zullen er alles aan doen om jullie de komende periode op een veilige en verantwoorde manier te helpen om weer in het ritme van het sporten bij Curves te komen.

Ben jij lid van Curves en heb jij geen nieuwsbrief ontvangen, ons niet voorbij zien komen via de social media of gehoord op de radio? Stuur dan even je mailadres naar deventeroost@curves.nl Wij sturen je dan een link naar onze online agenda zodat jij je training in kunt plannen en het veilig sporten protocol van ons kunt ontvangen.

Heb jij eerder bij Curves Deventer gesport en ken jij ons concept, meldt je dan weer aan als lid zodat ook jij gebruik kunt maken van deze unieke mogelijkheid.

Vorig artikelTweede Deventer Binnenstad Draait Door uitzending a.s. vrijdag
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 26 mei