DEVENTER – Met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften van de Overheid in verband met Coronavirus, kunnen de teken- en schilderlessen van Gustave Nouel in Kunstcircuit (www.kunstcircuit.nl) na 1 juni weer worden hervat dan wel starten.

Voor degenen die graag portretten willen leren tekenen, is er vanaf dinsdag 2 juni een bijzondere spoedcursus voor beginners, en vanaf woensdag 3 juni kunnen gevorderden masterclasses schilderen volgen met persoonlijke begeleiding van de bekende Deventer kunstenaar Gustave Nouel. (www.gustavenouel.com).

Beginners kunnen op de dinsdagavond een spoedcursus van 6 lessen volgen in basistechnieken, die wereldwijd – van straat-portrettekenaars tot professionele portretschilders- gebruikt worden.

Gevorderden mogen op de woensdagavond hun eigen vertrouwde materialen meenemen (olieverf, acrylverf of aquarel) om zich verder te verdiepen in (o.a. postacademische) technieken, speciaal voor het portretschilderen.

De bij Kunstcircuit aangeboden universele basistechnieken en ‘geheimen’ zullen tekenen en schilderen van portretten verrassend gemakkelijk maken voor nagenoeg iedereen.

Vorig artikelZaterdagmarkt korte tijd gesloten geweest voor bezoekers
Volgend artikel3 snelwegwandelaars aangehouden en beboet op A1