DEVENTER – De coronacrisis stelt ons allemaal voor grote uitdagingen. Die uitdagingen zijn in het bijzonder groot voor mensen die in de prostitutie werken. Vanaf half maart kunnen zij niet meer werken, waarmee zij hun inkomen in een klap kwijtraakten. Het Leger des Heils werkt samen met andere maatschappelijke organisaties om mensen in de prostitutie te ondersteunen. In deze tijd blijkt dat meer dan ooit noodzakelijk te zijn.

Huiskamer-spreekuur
In het korpsgebouw op de Rijkmanstraat 26 van het Leger des Heils in Deventer, is vanaf 1 juni, op elke dinsdag- en donderdagmiddag een huiskamer-spreekuur voor mensen die werken in de prostitutie. Dit is bestemd voor mensen die werken in seksclubs, massagesalons, escort of op welke wijze dan ook, in de regio Deventer en omgeving.  Hier kunnen zij op afspraak terecht met al hun vragen. Ook een telefonisch consult is mogelijk. We denken mee, bieden hulp en verwijzen door. Het Leger des Heils heeft een landelijk netwerk en werkt onder de naam ‘LIV in Connection’ samen met het Scharlaken Koord, Terwille, Kadera en Stichting De Kern.

Het spreekuur vindt plaats op elke dinsdag en donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur. Men kan een afspraak maken, ook voor een telefonisch consult. Meer informatie en de contactgegevens zijn te vinden op de volgende website: https://www.legerdesheils.nl/korpsdeventer/esperanza

Wanneer:           Elke dinsdag en donderdag, 16.00 – 19.00 uur, vanaf dinsdag 2 juni
Waar:                 Korpsgebouw Leger des Heils, Rijkmanstraat 26

Vorig artikel#Supportyourlocals: Voor een speciaal drankje en hapje kom je naar Kaldi
Volgend artikelWeerbericht woensdag 27 mei