woensdag, 24 juli 2024

Live Corona Uitzending Deventer radio 29 mei tussen 09.00 – 12.00 uur

DEVENTER – Op vrijdag 29 mei zendt Deventer radio en televisie weer een radio-uitzending live uit op televisie en Youtube en ook op de radio via 107.3FM en stream van 09:00 tot 12:00 uur.

Wij zullen in deze 3 uur durende live-uitzending een kijk geven op de huidige situatie in Deventer in tijden van corona. Er is steeds meer mogelijk door versoepelingen. Deze week gaan we weer in gesprek met verschillende mensen die hun verhaal willen vertellen in tijden van corona.

We spreken onder andere met Berry Steenbruggen (yogaleraar YogaBerryDeventer), Martijn Nijenhuis (Vue bioscopen), Gerard Groeneveld (markmeester Deventer), Anja Winkelaar (directrice Carinova) en natuurlijk is beweegcoach Hagen Oligmuller er weer bij met nieuwe stoelgymnastiek oefeningen. Kijk en luister vrijdag mee via Youtube, de stream op de website, 107.3FM. De live-uitzending is ook via televisie te bekijken op Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1314.

Vorig artikelZes woningen ontruimd na gaslek
Volgend artikelWeerbericht vrijdag 29 mei
error: Content is beschermd!!!