vrijdag, 12 juli 2024
FOTO: Marc Roerdink

Politie ontmantelt illegale growshop na anonieme tips

FOTO: Marc Roerdink

DEVENTER – Bij een politieonderzoek aan de Hunneperkade in Deventer is een illegale growshop gevonden. Ook werd er een vuurwapen en een geruime hoeveelheid soft- en harddrugs gevonden. Er zijn drie mensen aangehouden.

Anonieme tips
Het onderzoek kwam aan het rollen na anonieme tips. Op basis van die tips startte de politie een onderzoek, waarna de locatie aan de Hunneperkade in beeld kwam. Ook op een andere plaats in Deventer werd onderzoek gedaan, maar die plek bleek niets met de growshop te maken te hebben, dit meldt de politie op hun website.

Twee verdachten zijn bewoners van een woonboot aan de Hunneperkade, de derde woonde er niet. Er wordt nog onderzocht welke drugs er precies zijn aangetroffen. Ook wordt verder onderzocht wat de rol van de drie verdachten is geweest. 

Vorig artikelLiefdevol afscheid nemen in Corona-tijd
Volgend artikelWeerbericht donderdag 28 mei
error: Content is beschermd!!!