Bert Bosman van Musicshop Disc gaf begin dit jaar aan om per 1 september te stoppen met zijn zaak. “Misschien blijf ik toch wel wat langer open dan tot 1 september”, vertelt Bert. De corona heeft roet in het eten gegooid.

In hartje binnenstad, de Korte Smedenstraat, staat Bert op je komst te wachten. Muziek is belangrijk in deze corona tijd en daarom ben ik gewoon open, maar wel met aangepaste openingstijden. CD hoesjes die klanten uit de bakken halen om te bekijken worden na het terug zetten netjes gedesinfecteerd. En 7 klanten binnen is maximaal, gezien het aantal vierkante meters.

Gelukkig komt er nog wel nieuwe muziek uit die we uiteraard blijven verkopen.

Vorig artikelGratis les bij Tennisclub De Schapekolk voor scholieren tot en met 12 jaar
Volgend artikelWeerbericht woensdag 6 mei