Sinds 23 maart hanteert Lentelink banketbakkerij in de binnenstad diverse maatregelen. Eén daarvan is maximaal 3 klanten in de winkel. En dat gaf tijdens koningsdag problemen. Er stond een lange rij voor de winkel voor onze Tompoucen. “Dit hebben we nog nooit meegemaakt”, aldus Melanie Lentelink.

Sinds de corona maatregelen mogen gasten niet meer in onze winkel hun koffie of thee met een gebakje opeten, en dat missen we. De gezelligheid, het praatje. Gelukkig hebben we een webshop, en kunnen klanten in de winkel de gebakjes ophalen.

Als we op 1 juni hopelijk weer gasten mogen ontvangen op 1.5 meter in de winkel brengt dat de gezelligheid weer enigszins terug. Voor iedereen thuis, blijf gezond en graag tot gauw.

Vorig artikelWeerbericht donderdag 14 mei
Volgend artikelVakantiegeld goed besteden?