Een dag vol beleving is wat er gepland stond voor 1 april 2020, de opening van RUBIA patisserie. Veel mooie plannen voor deze bijzondere dag, waar Cynthia van der Giessen ruim twee jaar naar toe heeft gewerkt. Maar het liep anders. Cynthia is op 1 april wel gewoon (deels) open gegaan, en dat ging goed. Onze horeca is gesloten maar de winkel is open. Naast Cynthia staat Anne Post, chef patissier bij RUBIA patisserie. “Alles wat zoet is, vind ik prachtig (en lekker) om te maken,” vertelt Anne.

Je kan alle patisserie, chocolade en ander lekkers meenemen naar huis, maar we hopen dat we op 1 juni ons horeca gedeelte kunnen openen voor het publiek, zodat je onder het genot van een kopje koffie of thee het lekkers bij ons kan op eten.

Je bent bij ons van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. We zijn gevestigd in de Vleeshouwerstraat 2. Als je een kijkje komt nemen in onze zaak, vragen we je om je aan de RIVM regels te houden. Ook via onze webshop MORE chocolate kan iedereen een bestelling plaatsen.

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Koetjes en kalfjes
Volgend artikelWeekend weerbericht