“We are BACK” stond 2 weken geleden te lezen op hun Facebookpagina. Sinds 29 april zijn Max en Michaël van Jackies en NO11 weer telefonisch open om bestellingen aan te nemen. Max: “het kriebelde weer om onze klanten te verblijden met onze signature gerechten. Zowel ophalen als bezorgen, we gaan er weer helemaal voor”. Ons telefoon team is iedere dag te bereiken. Je kunt elke dag afhalen en laten bezorgen tussen 16.00 en 21.00. Bestellen kan via no11.nl of door te bellen tussen 12.00 en 20.00 naar 0570-616-666

Bestellingen vanaf 75 euro bezorgen ze gratis bij jou thuis. Bestellingen onder de 75 euro kun je ophalen bij onze pick-up drive thru voor beide zaken aan de Groote Poot

Vorig artikelDeventer horeca experimenteert met anderhalvemeter terras opstelling
Volgend artikelGratis les bij Tennisclub De Schapekolk voor scholieren tot en met 12 jaar