DEVENTER – Afgelopen nacht zijn twee mannen van 25 en 26 jaar zwaar mishandeld. Dat schrijft de politie op Facebook. De mishandeling was in het plantsoen aan de Ceintuurbaan. Onduidelijk is wat de aanleiding van de mishandeling is. Ook schrijft de politie niet of er al iemand is aangehouden.

Groot licht
Gedurende het incident zijn een aantal auto’s gepasseerd. Een daarvan heeft ook met het groot licht geseind. De politie komt graag in contact met deze autobestuurder. Mogelijk heeft deze bestuurder iets gezien dat kan helpen in het onderzoek. Maar misschien zijn er ook andere passanten die tussen de genoemde tijdstippen in de buurt zijn geweest en iets hebben gezien van dit voorval.

De autobestuurder of andere getuigen vragen wij contact met ons op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of via een PB ovv 2020231883

Vorig artikelWeekend weerbericht
Volgend artikelBurgemeester König stelt cameratoezicht in