zaterdag, 13 juli 2024

Vrijdag 22 mei 7e live corona uitzending op Deventer radio

DEVENTER – Op vrijdag 22 mei zendt Deventer radio en televisie weer een radio-uitzending live uit op televisie en Youtube en ook op de radio via 107.3 FM en stream van 09:00 tot 12:00 uur.

Wij zullen in deze 3 uur durende live-uitzending een kijk geven op de huidige situatie in Deventer in tijden van corona. Er is steeds meer mogelijk door versoepelingen. Deze week gaan we weer in gesprek met verschillende mensen die hun verhaal willen vertellen in tijden van corona. Bijvoorbeeld initiatieven die zijn gestart of tips.

We spreken onder andere met Rianne Lenselink van Curves, predikant Gert Wijnstok die zijn kerkelijke column voordraagt, Bart Wijnands over de FysioFiets, Loes Bloo (KonnecteD) over ‘virtuele uitjes’, Koos Janssen (initiatiefnemer Deventer Stadsstrand), Marianne Letz (UWV Stedendriehoek), Thomas Walder (wethouder economie) en natuurlijk is beweegcoach Hagen Oligmuller er weer bij met nieuwe stoelgymnastiek oefeningen. Kijk en luister vrijdag mee via Youtube, de stream op de website, 107.3 FM. De live-uitzending is ook via televisie te bekijken op Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1314.

Voorafgaande aan de uitzending is de ochtendshow van 06.00 tot 09.00 uur.

Vorig artikelMensen langs IJssel weggestuurd door de politie
Volgend artikelWeerbericht vrijdag 22 mei
error: Content is beschermd!!!