DEVENTER – Kent u iemand in de gemeente Deventer die een Koninklijke onderscheiding verdient? Dan kunt u deze persoon voordragen bij de gemeente. Doe dat voor 15 juni.

U kent misschien iemand die zich al jaren vrijwillig inzet voor een sportclub of een vereniging. Of iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd voor de Deventer samenleving. U kunt zo iemand voordragen voor een Koninklijke onderscheiding.

Hoe draag ik iemand voor?
Neem eerst contact op met de medewerker Kabinetszaken van de gemeente. Deze medewerker maakt op basis van uw verhaal een inschatting of de persoon die u wilt voordragen kans maakt op een lintje. Ook kan deze medewerker u uitleggen welke gegevens belangrijk zijn voor de beoordeling. En hoe u het voorstelformulier goed invult. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de pagina Onderscheidingen en penningen.

Dien uw voorstel uiterlijk op 15 juni in
Wilt u iemand voordragen voor de lintjesregen in 2021? Dan is het belangrijk dat u uw aanvraag uiterlijk op 15 juni 2020 indient bij de burgemeester van Deventer.

Vorig artikelWeerbericht woensdag 20 mei
Volgend artikel#Supportyourlocals: Goed slapen in coronatijd is essentieel aldus Bert Visser