DEVENTER – Op het Etty Hillesum Lyceum, locatie voor praktijkonderwijs Arkelstein, wordt voor het eerst in de geschiedenis van de school op donderdagavond 2 juli om 19 uur het 1e diploma Praktijkonderwijs uitgereikt aan een slaagde leerling, door Vincent Assink, voorzitter van de centrale directie van het Etty Hillesum Lyceum.

Geslaagde pro leerlingen ontvingen tot nu altijd een getuigschrift i.p.v. een diploma. Minister Arie Slob heeft dit veranderd sinds vorig jaar, vandaar deze 1e feestelijke diploma-uitreiking. De leerlingen komen (i.v.m. 1,5 meter) met hun ouders naar school volgens een vast tijdschema.

Zij ontvangen in de aula hun diploma en kunnen uiteraard even napraten in een feestelijke setting, met rode loper, hun docenten die aanwezig zijn.

Extra is ook nog: George Pennings de huidige directeur van Arkelstein, gaat met pensioen per 31 augustus. Voor hem is het zijn laatste getuigschrift/diploma- uitreiking aan geslaagde praktijkonderwijs kinderen. Ook hij is uiteraard aanwezig voor een korte quote. De leerlingen die slagen zijn tussen de 16-18 jaar.

Vorig artikelYes, we mogen weer! Binnensporten bij Rog’s Gym
Volgend artikelNederlandse Veteranendag: niet in Den Haag maar wel ontmoeten!