DEVENTER – Een auto is aan het begin van de avond uitgebrand in de parkeergarage onder de Wilhelminabrug. Door de brand liep de garage tot dusver bekend geen grote schade op, maar hier zal voor de zekerheid nog op worden gecontroleerd door de gemeente.

De oorzaak van de brand is een technische storing. Toen de bestuurder met zijn auto de garage inreed, begon het voertuig ineens te roken. De automobilist probeerde nog uit de garage te rijden, maar dat lukte niet.

Uiteindelijk heeft de bestuurder zijn rokende voertuig op een invalidenplek geparkeerd en de brandweer gebeld. De hulpdienst heeft de brand geblust. De parkeergarage staat vol met rook en de Bokkingshang in Deventer is vanwege het incident afgesloten voor het verkeer.

Geen schade

De brandweer meldt dat de parkeergarage geen schade heeft opgelopen en er dus geen acuut gevaar dreigt. Auto’s die naast het brandende voertuig geparkeerd stonden, hebben ook geen schade opgelopen. (Bron RTV Oost)

Vorig artikelSchade aan tankstation in wijk Zandweerd na onenigheid tussen autobestuurders
Volgend artikelWeerbericht maandag 08 juni