DEVENTER – Opnieuw is er een auto in Deventer in vlammen opgegaan. Rond twee uur vannacht brak er brand uit bij een invalidenauto die geparkeerd stond in de Spoorstraat. De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig volledig werd verwoest.

Ook was het vuur overgeslagen naar de achterkant van een auto die voor het invalidenvoertuig geparkeerd stond. Deze auto raakte zwaar beschadigd, maar de brandweer kon voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde.

Een auto die achter de invalidenauto geparkeerd stond, vloog niet in brand. Wel liep het voertuig hitteschade op. Een deel van de bumper en de koplampen zijn weggesmolten. De politie doet in de loop van de ochtend verder onderzoek naar het ontstaan van de brand.

Vorig artikelDutchess of the Sea uit Deventer gaan 4700 km roeien over de Atlantische Oceaan
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 16 juni