BATHMEN – Sinds 2010 organiseert de Stichting Bathmense Beiaard op alle vrijdagavonden in de maand juni carillonconcerten in het kader van Juni Carillonmaand. Voor veel bewoners van ’t Dijkhuis was dit een avondje uit. Dit jaar is dat niet mogelijk.

Vrijdag 26 juni om 19:00 uur komt het carillon naar ’t Dijkhuis

Daarom wordt het Bathmense Hemony-carillon naar Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis “gebracht”. Alle bewoners en medewerkers van ’t Dijkhuis hebben afgelopen week een brief gekregen met een antwoordstrook waarop zij een verzoeknummer kunnen invullen. Met de ingediende verzoeknummers gaat beiaardier Bauke Reitsma een concert samenstellen.

Het concert zal live vanuit de kerktoren in Bathmen vanaf 19:00 uur op Drtv (Deventer TV: KPN kanaal 1314 of Ziggo kanaal 40) worden uitgezonden en daarna op YouTube te zien zijn. De bewoners van ‘t Dijkhuis kunnen zo op hun eigen kamer genieten van het concert. En u kunt thuis ook meekijken.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 23 juni
Volgend artikelOud Larenstein  nu Nieuw Larenstein in Deventer