DEVENTER – Vanaf juli start bij Jan Plezier, onderdeel van Rederij Celjo, het nieuwe vaarseizoen. Al ziet het seizoen er dit jaar iets anders uit. De afgelopen periode zijn alle zeilen bijgezet om de bestaande dagtochten aan te passen naar een aantal nieuwe concepten, conform de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM. Met succes! Een gezellig, geheel verzorgd dagje uit op het water kan weer!

Dit seizoen vaart Jan Plezier met één boot, de Nirvana, volgens een aangepast vaarschema. De meeste dagtochten zijn ingekort tot twee of drie uur en beperken zich tot de omgeving van Deventer en Zwolle. Om er toch een volwaardige vaartocht van te maken, wordt onder andere op culinair gebied alles uit de kast getrokken.

Culinair genieten op het water
De vaartochten staan dit seizoen in het teken van lekker eten. Van een uitgebreide lunch of een goed aangeklede borrel tot een heerlijk diner voor jong en oud, maar dan net even wat exclusiever. Immers, goed eten kan op veel plekken, maar op weinig plekken heb je er zo’n mooi uitzicht bij als op de wateren in en rondom Deventer en Zwolle.

Ideaal voor wie er even lekker op uit wil, met z’n tweeën of met het hele gezin. Ook genieten van een gezellig uitje op het water? Met goed eten, een goede sfeer en een geweldig uitzicht? Reserveren kan via 085-046 60 91 of info@janplezier.nl. Ga voor meer informatie naar janplezier.nl.

Vorig artikelNederlandse Veteranendag: niet in Den Haag maar wel ontmoeten!
Volgend artikelDe voorbereidingen van Residence Bougainville zijn in volle gang