COLMSCHATE – Het kantoor van de Rabobank bij winkelcentrum Colmschate is voorgoed gesloten. Ook de pinautomaat is verwijderd. Het pand is per 1 juni verkocht. Dit stond al in de planning, vertelde een medewerker van de bank.

De Rabobank merkt dat steeds meer klanten de bank op verschillende manieren weten te vinden. En dat heeft gevolgen voor hun kantoren. Ze hebben bezoekers en gebruikers van de faciliteiten van kantoor Colmschate hierover geïnformeerd en gewezen op de alternatieven op steenworp afstand.

Zoals het kantoor aan de Keizerstraat. Hier kun je vanaf vorige weer terecht. Kijk voor actuele openingstijden en aanwezige apparaten even op hun site (www.rabobank.nl/salland). En ze zijn natuurlijk ook binnen handbereik want heel veel bankzaken kunnen tegenwoordig telefonisch geregeld worden.

Vorig artikelStudio Perfect is geopend voor sporters van jong tot oud (Video)
Volgend artikel#Supportyourlocals: de Viszaak van vette vis wordt je weerstand beter