OKKENBROEK – Het was saai afgelopen maanden. Beperkte contacten en even geen gezellige koffieochtend, wat altijd vaste prik was voor zo’n 20 bewoners in Okkenbroek. Nu langzaam steeds meer mag, is ook de koffieochtend weer gestart.

Natuurlijk wel met alle restricties en met ruime afstand van elkaar. Een deel van de mensen zat de eerste ochtend buiten. De stoelen waren keurig op afstand van elkaar gezet en Betsie kwam weer met de koffie rond.

Om in de afgelopen maanden het contact met elkaar te houden zijn er in de dorpen verschillende initiatieven ontplooid. Zo waren er belcirkels, nieuwsbrieven en de vertrouwde burenhulp. Maar niks lijkt toch fijner te zijn dan een praatje met elkaar te hebben met een kop koffie. Om de inzet van de afgelopen tijd en de aanpassingen vanwege de coronamaatregelen te ondersteunen, heeft WijDeventer een bijdrage geleverd.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 16 juni
Volgend artikelBedankt Hummel en welkom Stanno