COLMSCHATE – De huiskamer van Colmschate, zo wordt Brasserie Bloom ook wel genoemd. Gelukkig zijn we weer open sinds 1 juni en mogen gasten weer binnen en buiten zitten. Bij Brasserie Bloom kun je de hele dag terecht. Voor een snelle kop koffie tijdens het boodschappen doen, een uitgebreide lunch of een borrel aan het eind van de dag. ’s Avonds kun je er ook heerlijk dineren. Ook is er gelegenheid om een maaltijd op te halen. Doordeweeks tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 19.00 uur. Wil je bij Brasserie Bloom dineren dan dien je van te voren te reserveren via de website www.brasseriebloom.nl en dan ontvangt team Bloom je graag volgens de regels van het RIVM. Tot snel

Vorig artikelDeze week collecte maag-, lever- en darmstichting in Schalkhaar
Volgend artikelWeerbericht maandag 15 juni