APELDOORN – Paleis Het Loo volgt alle richtlijnen van het RIVM en het museumprotocol en er zijn maatregelen genomen om de 1,5 meter afstand te houden. Op de website vind je alle informatie voor jouw royale uitje. Koop vooraf je ticket op paleishetloo.nl en reserveer jouw aankomsttijd. Je mag vervolgens zo lang blijven als je wilt.

Zomerdagen
Van vrijdag tot en met maandag. Extra leuk, voor jong en oud én op royale afstand. Op meerdere plekken staan verhalenpodia. Zo hoor je op het Stallenplein verhalen over de bijzondere auto’s en rijtuigen en kun je in de tuinen luisteren naar verhalen over de fonteinen en kom je te weten wat de barokke vormen in de tuin nu eigenlijk betekenen. Kinderen speuren er ondertussen op los met de speurroute door de tuin. Leg jullie Zomerdag vast op een fotogenieke manier bij een van de gouden schilderijlijsten met koninklijke achtergrond. Dat is ‘Ontspannen op royale afstand’ met een zomers tintje! Kom genieten in de vernieuwde Prins Hendrik Garage of op het royale terras bij de Colonnades.

Prinsen- & Prinsessendagen
Ze zijn er weer! Ook deze zomer staat in het teken van prinsen en prinsessen, tot en met 20 augustus. Trek jouw mooiste jurk of prinsenpak weer aan en kom op dinsdag, woensdag of donderdag naar Paleis Het Loo. Het programma is aangepast aan de corona-maatregelen. Er blijft een heleboel te zien en er is veel om zelf te doen. Spelletjes, theater, een goodiebag om te knutselen, op de foto, dansen en zingen… het kan weer allemaal tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen.

Nederlandse Gebarentaal
Paleis Het Loo is een plek voor iedereen. Deze zomer worden daarom diverse activiteiten getolkt in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Voor de Prinsen- & Prinsessendagen worden op 4, 6 en 11 augustus meerdere keren per dag de voorstellingen getolkt in Nederlandse Gebarentaal. Op zaterdag 1 augustus wordt er tijdens de Zomerdagen getolkt bij de verhalenpodia in de tuinen en op het Stallenplein. Het is niet nodig om apart te reserveren voor de tolk. Een e-ticket voor de betreffende dag is voldoende.

Meer weten? Kijk dan even op www.paleishetloo.nl.