DEVENTER – De mannen van Kippenhok zenden op vrijdag 24 juli om 20:00 uur op haar sociale kanalen de vierde aflevering van de talkshow ‘Café 1902 TV’ uit. De talkshow, waarvan er in totaal zes worden gemaakt, gaat over Go Ahead Eagles, haar supporters en alle andere (rand)zaken omtrent de Deventer voetbalclub.

Presentator Erik van Luttikhuizen en side-kick Pim Oostendorp nemen in de vierde aflevering plaats aan de tafel Jeroen Veldmate, Carlo Giugie, Erik-Jan Koning en Herman Starink. De 45 minuten durende show is opgenomen bij de Deventer Kano Vereniging met een prachtig uitzicht over Deventer.

De productie van het programma ligt in handen van Damian Selhorst en Sybren Peerdeman van CreativeMouse. Op vrijdag 7 augustus is de vijfde aflevering te zien. In deze aflevering schuiven onder andere aandeelhouder Alex Kroes en schrijver/supporter Robert Bugter aan.

De vierde aflevering is vrijdag vanaf 20:00 via deze link te zien:

Vorig artikelBathmense kermis gaat dit jaar niet door
Volgend artikelKomend weekend strengere handhaving in horeca vanwege corona