DEVENTER – Nog maar een paar weken en dan opent MIMIK haar deuren voor het publiek. Achter de schermen wordt er heel hard gewerkt aan de nieuwste culturele hotspot van Deventer. Ook voor de schermen wordt dit nu zichtbaar met de gloednieuwe website https://www.mimik.nl/

Op de nieuwe website vinden bezoekers al een aantal spannende sneak peeks van het nieuwe pand. Vanaf vandaag is hier ook het programma te vinden. Filmtickets zijn vanaf heden te koop via mimik.nl, maar de vertoning vindt nog wel plaats in Filmhuis De Keizer. Ook staat het theaterprogramma tot en met eind december nu online.

Start verkoop theater
Deze week gaat de theaterverkoop van start voor de Vrienden van MIMIK. Op maandag 27 juli start de verkoop voor iedereen. De Theaterprogrammeur van MIMIK heeft weer een gevarieerd programma weten samen te stellen.

“Normaal is het maken van een nieuwe theaterprogramma al een puzzel, maar het coronavirus maakte het dit jaar helemaal complex”, zegt Sanne Meenink, Theaterprogrammeur van MIMIK. “Ik ben dan ook extra trots op het programma voor de eerste helft van het theaterseizoen.” 

Highlights
Enkele highlights van het programma zijn cabaretiers Tim Fransen, Martijn Koning, Johan Goossens en Dolf Janssen. Qua muziek(theater) staan Olga Zuiderhoek, Spinvis en Joris Linssen & Caramba onder andere op het programma. Ook worden tongeelgezelschappen zoals Mugmetdegoudentand, De theatertroep en Waal en Wind verwelkomd in de charmante theaterzaal van MIMIK. Het complete programma is te vinden op https://www.mimik.nl/

Opening
Op vrijdag 4 september is de eerste theatervoorstelling te zien in MIMIK. Wanneer de eerste film op het witte doek van MIMIK verschijnt is nog niet bekend. De nieuwe culturele uitgaansplek hoopt dat alle Deventenaren snel een kijkje komen nemen in het nieuwe pand. Rondom de opening van MIMIK worden er verschillende leuke openingsactiviteiten georganiseerd, passend binnen de dan geldende coronamaatregelen.

Vorig artikelWinkelcentrum Boreel bestaat 12.5 jaar en trakteert
Volgend artikelBrandend aanmaakblokje veroorzaakt autobrand