dinsdag, 16 april 2024

Derde aflevering Café 1902 TV a.s. vrijdag

DEVENTER – De mannen van Kippenhok zenden op vrijdag 17 juli om 20:00 uur op haar sociale kanalen de derde aflevering van de talkshow ‘Café 1902 TV’ uit. De talkshow, waarvan er in totaal zes worden gemaakt, gaat over Go Ahead Eagles, haar supporters en alle andere (rand)zaken omtrent de Deventer voetbalclub.

Presentator Rob de Jong en side-kick Erik van Luttikhuizen nemen in de derde aflevering plaats aan de tafel met Jan Willem van Dop, Martin Kleine Schaars en Jan-Willem Klink. De 45 minuten durende show is opgenomen op enkele centimeters afstand van het magische gras in de Adelaarshorst.

De productie van het programma ligt in handen van CreativeMouse. Op vrijdag 24 juli is de vierde aflevering te zien. In deze aflevering schuift onder andere Jeroen Veldmate aan.

Vorig artikelWeerbericht donderdag 16 juli
Volgend artikelGrote zomerbrocante op de Brink in Deventer
error: Content is beschermd!!!