COLMSCHATE – Gemeenschapshuis De Kuip opent de deuren na de zomervakantie een week eerder voor nieuwe fiets- en wandeltochten. Men heeft gekeken wat tijdens tijden van corona veilig voor iedereen te doen is en daarom worden er fietstochten door het prachtige buitengebied van Colmschate en Deventer georganiseerd. Deze waren voor de zomer een succes en nu zijn er nieuwe fietsroutes bij gekomen, maar nu ook wandelroutes.

De fietsroutes gaan langs de Schipbeek bij Bathmen, naar Gorssel, Averlo, Diepenveen en ook Wilp wordt aangedaan. De fietsroutes zijn elk tussen de 20 en 25 km en brengen de deelnemers langs water, weilanden, bossen en dieren. De wandelroutes gaan over de Bannink en de woonwijken rondom De Kuip en zijn zo’n 6 km. Allen perfect op een avond te doen en volledig coronaproof.

De routes zijn op dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus afhalen in De Kuip. Dit kan van 18.30 – 19.30 uur en de kosten per deelnemers zijn € 3,00 inclusief consumptie in of buiten bij De Kuip en kan aan de bar betaald worden (liefst via pin). Vanaf 17 augustus is De Kuip weer volgens reguliere openingstijden geopend, bij twijfel controleer altijd even de site of bel met De Kuip.
I.v.m. de coronamaatregelen is vooraf aanmelden noodzakelijk en dit kan via de site van De Kuip of door te bellen met de beheerder 0570-651410.

Fietstocht Trots op Colmschate
Op zondagmiddag 13 september 2020 organiseert De Kuip samen met Joop Harmsen en Jumbo Hans Kok een fietstocht. Al weken kunnen klanten van de Jumbo op Winkelcentrum Colmschate plaatjes sparen voor het boek Trots op Colmschate. Rondom dit boek is nu een extra fietstocht uitgezet van zo’n 28 km. Na afloop is er voor de deelnemers de mogelijkheid om nog plaatjes te ruilen tijdens de ruilmiddag. Laat zien hoe fanatiek je bent met jouw verzameling! Ruil plaatjes die jij verzameld hebt met andere enthousiaste inwoners. Kosten € 3,00 p.p. inclusief een tasje voor onderweg en iets lekkers bij een rustpunt. Proef bij terugkomst ook een Colmschater biertje. Ook hiervoor is aanmelden noodzakelijk via de site.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie op de website: www.de-kuip.nl.

Vorig artikelWeerbericht woensdag 29 juli
Volgend artikelDe Hip presenteert Evenblij in de Wei bij kasteel de Haere