DEVENTER – OCD Opleidingen heeft op 15 juni 2020 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat OCD Opleidingen voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan OCD Opleidingen aantonen dat hij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “Het behalen van dit kwalitatief hoog aangeschreven keurmerk maakt ons erg trots, dit is iets waar we iedere dag hard voor werken.

Daag jezelf uit is onze lijfspreuk! Jezelf ontwikkelen, in beweging blijven en niet stil zitten. Dat geldt ook voor ons, juist in Corona tijd! Bij OCD Opleidingen kan veel, heel veel!”, vertelt directeur Micha te Wieske van OCD Opleidingen
Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 03 juli
Volgend artikelNatasja uit Deventer wint 10.000 euro bij de Bankgiro Loterij