DEVENTER – Op vrijdag 26 juni werd de eerste Photowalk in Deventer gehouden. Hoewel het team van docenten al veel ervaring heeft met het geven van workshops en Photowalks was dit voor PhotowalkInNederland.nl de eerste georganiseerde Photowalk. Een mijlpaal voor de organisatie en voor de 10 deelnemers een geslaagd avond.

Het was een prachtige zomeravond die gepaard ging met een waanzinnige zonsondergang. Er waren dynamische wolkenluchten en op een gegeven moment zelfs jacobsladders! Naarmate de zon steeds verder onderging werd het licht mooier en mooier. Vanaf de IJssel en de Wilhelminabrug was er een mooi uitzicht over de Deventer skyline wat voor de nodige plaatjes heeft gezorgd. Na zonsondergang was het tijd om de stad in te gaan waar e sfeervolle straatjes werden gefotografeerd, samen met een hoop andere fotogenieke hoogtepunten.

Wil jij ook meelopen met onze Photowalks? Bekijk dan hier ons actuele aanbod in Photowalks. https://www.photowalkinnederland.nl/
Op 3 augustus is de volgende PhotoWalk.

Vorig artikelTwee Deventenaren opgepakt na gewelddadige woningoverval
Volgend artikelWeerbericht donderdag 09 juli