zondag, 14 april 2024

Verplaatsingsvezoeken Go Ahead Eagles komende weken afgehandeld

DEVENTER – De afgelopen weken heeft Go Ahead Eagles veel verplaatsingsverzoeken ontvangen van supporters die hun seizoenskaart 2020/2021 hebben verlengd. Deze week en aankomende week worden door de club benut om alle verplaatsingswensen in behandeling te nemen.

Alle verzoeken worden door Go Ahead Eagles behandeld op de volgorde van binnenkomst. Supporters die in mei een verzoek tot verplaatsing hebben gedaan, worden dus eerder door benaderd van supporters die dit in juni hebben aangegeven. Zodra alle verzoeken zijn afgehandeld komen ook alle resterende plaatsen in de verkoop, inclusief alle seizoenkaartplekken die voor 1 juli niet verlengd zijn.

De datum en het tijdstip waarop de seizoenkaartverkoop weer van start gaat, wordt via de website van de club gecommuniceerd.

Vorig artikelWeerbericht donderdag 02 juli
Volgend artikelSummernights in de binnenstad begint op vrijdag 3 juli
error: Content is beschermd!!!