DEVENTER – Vanaf maandag 6 juli zijn zwemparadijs De Scheg en buitenbad het Borgelerbad weer dagelijks geopend voor recreatieve gasten. Ook nemen de squashers het bij De Scheg weer tegen elkaar op. Het speelparadijs op ijsbaan De Scheg opende eerder vorige maand al haar deuren. Er worden weer kinderfeestjes georganiseerd en de restaurants zijn geopend. Kortom; vrijwel alle activiteiten van Sportbedrijf Deventer zijn inmiddels weer opgestart.

Wel zijn er verschillende maatregelen genomen om de veiligheid van alle gasten te kunnen waarborgen.  Zo is het bezoekersaantal dat is toegestaan beperkt en dienen alle bezoekers op voorhand een kaartje te reserveren. Ook zijn nog niet alle sanitaire voorzieningen in gebruik, omdat gasten ook hier 1,5 meter afstand moeten kunnen houden. Maar dat mag de pret niet drukken!

Vorig artikelWeerbericht maandag 06 juli
Volgend artikelOorlogsfoto’s kleuren gemeente Deventer