DEVENTER – NPO Radio 2 zal ook dit jaar in actie komen om tijdens de collecteweek van KWF Kankerbestrijding geld op te halen voor de stichting. Dit jaar doen zij dit door middel van een collecte drive-in op de parkeerplaats van De Scheg in Deventer. Tijdens de collecteweek, die loopt van 31 augustus tot 4 september, maken de dj’s honderd uur radio.

Naast de drive-in zullen radio dj’s Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof het hele land door reizen om te collecteren op plekken waar KWF geen collectanten heeft. Ook zullen zij op bijzondere plekken collecteren, onder andere op het Haagse Binnenhof.

In Deventer staat er een speciale collecte-drive in waar luisteraars van NPO Radio 2 vanuit hun auto donaties kunnen doen voor de stichting. Vandaag om 12 uur was het startschot voor de 100 uur radio voor KWF. Er zullen verschillende optredens zijn van artiesten als Danny Vera, Duncan Laurence, Chef’Special, DI-RECT en Racoon. Voor deze optredens hoeven de bezoekers wederom hun auto niet te verlaten. Alle concerten zijn vol

“Vanwege het coronavirus zijn dit jaar helaas tientallen acties en evenementen voor KWF niet doorgegaan en gaan minder collectanten langs de deuren. Tegelijkertijd blijft geld voor onderzoek naar deze ziekte van groot belang. Onze dj’s steunen dan ook vol overtuiging de collecteweek”, laat zendermanager Peter de Vries weten.

Vorig artikelStichting Buurkracht helpt buren in Deventer een handje
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 01 september