zondag, 21 april 2024

Extra koelcontainer voor Deventer voedselbank

FOTO: RTV Oost

DEVENTER – De Voedselbank Deventer krijgt komend half jaar van het Deense transportbedrijf MAERSK gratis een enorme koelcontainer ter beschikking. De container is onlangs geplaatst in de extra hal die de voedselbank huurt aan de overkant van de huidige hal.   

Vanwege de coronacrisis moeten klanten en vrijwilligers bij de voedseluitgifte afstand houden van elkaar. Veel gebeurt daarom nu in de buitenlucht. Met slecht weer is dit niet te doen. De uitgifte gaat binnenkort in de nieuwe hal aan de overkant plaatsvinden. Koel- en vriesruimte is daarvoor noodzakelijk.  

De extra hal krijgt in de toekomst een bredere bestemming.  

MAERSK heeft aan de Vereniging Voedselbanken Nederland gratis enkele koelcontainers  voor een half jaar ter beschikking gesteld. De Voedselbank Deventer profiteert daarvan! 

Vorig artikelLaatste koopzondag van Bert Bosman’s Musicshop disc
Volgend artikelGA Eagles tegen Telstar live op FOX Sports 1 en Deventer Radio 107.3 FM
error: Content is beschermd!!!