DEVENTER – Zondag 6 september heeft deze zomer op de Brink voor de tweede keer la grande brocante plaats. De Brink is hét stadsplein van Deventer en tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland. Omzoomd met zonnige terrassen en lommerrijk groen waan je je een zomerdag lang in een Franse ambiance als op een plein in de Provence. Verliefd slenterend over de brocante vind je spontaan bij één van de ruim 40 stands dat aparte stuk zien wat je al zo lang zoekt, wat deze zondag onvergetelijk maakt. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout !

En…als het publiek zich houdt aan de 1,5 meter regel én alles wat een evenement nodig heeft om zich te bewijzen als coronaproof is dat goed voor meer evenementen.

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken tot fraaie bustes en frêle korsetten. Van bohemien, retro en industrieel tot puntgave avant-garde kitsch.

Kortom een dag voor fijnproevers en liefhebbers van brocante en het Franse leven. Met esprit wordt de Brink een zondag lang omgetoverd in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

 

Nadere info : www.facebook.com/brocanteaandeijssel

Vorig artikel2-jarig meisje aangereden door scooter, bestuurder rijdt door
Volgend artikelMATZ Carwash in de vijfdelige documentaireserie ‘De Wasstraat’ op NPO 2