DEVENTER – Zaterdag 15 augustus is er van 9 tot 12 uur vanuit de garage aan de achterzijde van de ‘Leprawinkel’ aan Het Perck een GARAGEVERKOOP! We hebben een zeer divers aanbod aan spullen en uiteraard hopen we op mooi weer, zodat iedereen lekker in de open lucht tussen onze spulletjes kan rondneuzen!

Het is de bedoeling dat onze winkel een week later en wel op zaterdag 22 augustus a.s. weer open gaat. De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen.  Vanwege de veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers is besloten de in- en uitgang tijdelijk te verplaatsen naar de achterzijde van het pand aan Het Perck.

Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel.nr. 0570 616333 . Na een afspraak halen wij uw spullen graag op. Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 04 augustus
Volgend artikelExplosie bij woning in Schalkhaar