DEVENTER – De mannen van Kippenhok zenden op vrijdag 07 augustus om 20:00 uur op haar sociale kanalen de vijfde aflevering van de talkshow ‘Café 1902 TV’ uit. De talkshow, waarvan er in totaal zes worden gemaakt, gaat over Go Ahead Eagles, haar supporters en alle andere (rand)zaken omtrent de Deventer voetbalclub.

Presentator Erik van Luttikhuizen en side-kick Pim Oostendorp nemen in de vijfde aflevering plaats aan de tafel Alex Kroes en schrijver/supporter Robert Bugter. De 45 minuten durende show is opgenomen bij de Deventer Kano Vereniging met een prachtig uitzicht over Deventer.

De productie van het programma ligt in handen van Damian Selhorst en Sybren Peerdeman van CreativeMouse

Vorig artikelHandhavers bevrijden 2 hondjes uit hete auto
Volgend artikelLaatste koopzondag van Bert Bosman’s Musicshop disc