DEVENTER – Jumper de Diersuper is trotse hoofdsponsor van Go Ahead Eagles en daarom is het op dierendag niet alleen feest voor alle dieren, het is ook feest voor alle Go Ahead Eagles fans!

Op 3 en 4 oktober is iedere dierenvriend en fan van Go Ahead Eagles dan ook uitgenodigd om een GRATIS maaltijd op te halen voor zijn/haar huisdier bij Jumper Deventer. Van hond tot knaagdier, Jumper heeft voor iedere lieveling wat in petto!

Maar daar blijft het niet bij, de echte Go Ahead Eagles fans kunnen op dierendag, zondag 4 oktober, hun hart pas écht ophalen bij Jumper Deventer. De enige echte GAE spelersbus is namelijk, op vertoon van een kassabon, van 10.00 – 16.00 uur van binnen te bezichtigen. Gewoon op de parkeerplaats bij Jumper!

Vorig artikelMimik prijzenparade, win een privé filmzaal met vrienden
Volgend artikelSterke toename zonnepanelen in Deventer