DEVENTER – Woensdag 26 augustus waren Bram (74) en Gerda (72) van Keulen-Meyer 50 jaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan toen Bram in militaire dienst in Seedorf (Dui) zat. Na een tijdje verhuisde Gerda naar Rotterdam en daar zijn ze getrouwd. Later volgde de verhuizing naar Deventer. Ze woonden eerst in Borgele en later in de huidige woning aan de Karkiet in Groot Douwel). Zo woonden ze centraler tussen hun beide families in (Ned-Dui). Bram werkte tot zijn pensioen als leraar in het voortgezet onderwijs in Deventer. Gerda zorgde ervoor dat alles thuis goed verliep en zorgde voor hun kinderen Petra en Christiaan. In mei 1994 verloren ze Christiaan, toen hij werd aangereden. Er is dus lief en leed gedeeld tot op de dag van vandaag. Samen gaan ze af en toe op reis, wandelen en fietsen ze in de omgeving van Deventer. In kleine kring, met dochter en schoonzoon Frank, is er thuis een feestje gevierd.

Vorig artikelVoltage treedt op bij de Scheg (bekijk concert)
Volgend artikelFietstocht Trots op Colmschate in De Kuip