DEVENTER – In het kader van de Kinderboekenweek 2020 (30 september t/m 11 oktober) organiseert Buurtfabriek Voorstad op vrijdag 2 oktober van 14.00 tot 16.00 een kinderboeken ruilmiddag. Kinderen uit de wijk Voorstad in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar kunnen dan met elkaar hun gelezen boeken ruilen. Dit omdat lezen zeer belangrijk is op verschillende gebieden. Zo hopen wij als Buurtfabriek Voorstad het lezen in de wijk bij te stimuleren.

Ook is Buurtfabriek Voorstad een kinderzwerfboekstation. Dit houdt in dat er een ruime keuze aan kinderzwerfboeken aanwezig is. Kinderen mogen deze ook meenemen om te lezen en als ze deze dan gelezen hebben kunnen zij deze omruilen of het boek ergens anders verder laten zwerven. Plusmarkt Vosselman zorgt die dag voor een beker ranja, koekje en fruit voor de kinderen. Kinderen die hun boeken komen ruilen mogen ook een leuke boekenlegger of button uitzoeken.

Deze zijn door Boekhandel Praamstra gesponsord. Op=op. Buurtfabriek Voorstad is gevestigd aan de Brinkgreverweg 132. Ook wij moeten ons houden aan de corona maatregelen dus het kan zijn dat de kinderen even moeten wachten op hun beurt!

Vorig artikelWeerbericht woensdag 23 september
Volgend artikelDeventer Doet officieel van start