DEVENTER – De Krachtvoer ontbijtbijeenkomst van donderdag 8 oktober staat in het teken van de workshop Enneagram deel 2. Van 9.00 tot 12.00 uur presenteert Nynke Noordhof, na het gezamenlijke ontbijt, het tweede deel van de workshop in het Meester Geertshuis aan de Assenstraat 20 in Deventer. Nynke Noordhof is sinds 2011 gecertificeerd enneagramtrainer. Zij begeleidde in maart het eerste deel van de workshop aan een grote groep Krachtvoerders.

Krachtvoer is bedoeld voor mensen ‘in between jobs’ die op zoek zijn naar nieuwe, zinvolle levensinvulling (betaald of onbetaald). Deelnemers komen in een ontspannen sfeer bij elkaar voor inspirerende bijeenkomsten. Deze variëren van workshops tot een ochtend op zoek naar kernkwaliteiten. De kracht van de bijeenkomsten zit vooral in onderlinge aandacht, respect en samen werken aan geestelijke vitaliteit. 

Het Enneagram is een model dat negen persoonlijkheidstypes beschrijft. Enkele voorbeelden zijn: altijd graag anderen willen helpen, altijd de harmonie proberen te bewaren of steeds alles willen verbeteren / perfectioneren. De methode gaat ervan uit dat ieder mens zich in één van de negen types herkent. Dat geeft inzicht over motivering van standpunten en een grotere kans op begrip en waardering voor elkaar.

 Meedoen?
Aanmelden kan via e-mail: krachtvoer.deventer@gmail.com of via Henk Jan Gosseling, telefoon 06 – 46 16  61 93.
Deelname aan het ontbijt kost € 2,00. U bent van harte welkom.

Vorig artikelDeventer Doet officieel van start
Volgend artikelWeerbericht donderdag 24 september