DEVENTER – De nieuwe kalender van Bart Ros is weer te koop. De kalender is ontstaan vanuit zijn liefde voor fotografie en de stad Deventer aan de rivierbedding van de IJssel. Bijna dagelijks is hij te vinden aan de IJssel om de stad en het landschap vast te leggen. Daarnaast is het ook een manier om mensen de gelegenheid te bieden mooie beelden van Deventer aan de muur te hebben en kunst bereikbaar te houden voor iedereen. Iedere maand weer een mooi nieuw beeld.

In de kalender zijn foto’s te vinden die het afgelopen jaar gemaakt zijn op plaatsen rondom Deventer en omvatten foto’s van onder andere de IJssel, de Welle, de Wilhelminabrug, De Brink, het Havenkwartier en de Bolwerksmolen.

De kalender is te koop via deze link https://www.bartros.nl/product/kalender-van-deventer-2021/

Vorig artikelCurves Deventer bedankt Sportbedrijf Deventer en gaat weer van start op de binnenlocatie
Volgend artikelWeerbericht maandag 07 september