DEVENTER – Op 20 september aanstaande is er weer een gratis zondagmiddag-optreden in de Koepel Nering Bögel op het Worpplantsoen te Deventer. Van 14.30 – 16.30 uur verzorgt het Deventer Swing Orkest een spetterend optreden.

Het Deventer Swing Orkest (DSO) is een bigband-formatie met een uitgebreid repertoire vol heerlijke swing, maar zeker ook latin en funk staan op het repertoire. De band staat onder leiding van Ywo Lamonaca. Heerlijke muziek om op te dansen, naar te luisteren in concertopstelling, of tijdens een opening of receptie. Het orkest bezit een uitgebreid en gevarieerd repertoire dat door de jaren heen is opgebouwd en nog steeds wordt vernieuwd. Het repertoire bevat zowel het klassieke big band genre alsmede latin en populaire en dansbare nummers.

Vorig artikelDickens Festijn Deventer uitgesteld tot 2021
Volgend artikelReShare Store Deventer zoekt jassen om te ReSharen!