DEVENTER – Ben je 50 jaar of ouder en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Ben je nieuwsgierig aangelegd en deel je graag jouw eigen kennis? Geef je dan nu op voor de informatiebijeenkomst over de nieuwe Studiekringen50plus op dinsdag 13 oktober om 10.00 uur in de Bibliotheek Centrum in Deventer.

Studiekringen50plus
Een studiekring is een vaste groep van tien tot vijftien mensen van 50 jaar of ouder die regelmatig bij elkaar komt om allerlei onderwerpen te bespreken. Actualiteiten en andere zaken die jouw interesse hebben – de studiekring bepaalt haar eigen onderwerpen. Je blijft op de hoogte van wat er speelt in de samenleving en krijgt de kans je eigen kennis en ideeën te delen met anderen. Zo blijf je op laagdrempelige wijze leren en ontmoet je andere mensen.

Voor iedereen van 50 jaar of ouder
De studiekringen zijn geschikt voor iedereen van 50 jaar of ouder, mannen en vrouwen. Er worden geen eisen gesteld aan opleidingsniveau, voel je vooral welkom.

Informatiebijeenkomst in oktober
De Bibliotheek Deventer organiseert op 13 oktober in samenwerking met Rijnbrink en het landelijke platform Studiekringen50plus een informatiebijeenkomst over de nieuw op te richten studiekringen. Naar verwachting zullen de studiekringen daarna van start gaan. De locatie en de tijden van de vervolgbijeenkomsten worden in overleg vastgesteld.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met 25 september 2020 door te mailen naar studiekringen50plus@bibliotheekdeventer.nl.

Lukt het niet je digitaal aan te melden dan kun je terecht bij de balie van de bibliotheek in jouw buurt. De medewerker helpt je graag bij het aanmelden. Laat je contactgegevens achter waar je te bereiken bent voor informatie. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en verdere informatie.

Uitgebreide informatie over de studiekringen50plus is te vinden op de landelijke website: www.studiekringen50plus.nl

Vorig artikelWeerbericht woensdag 09 september
Volgend artikelReflectoren voor de Papiermoerbei in Rijsterborgherpark