DEVENTER – Met Uitvaartcentrum Roelofs aan de Diepenveenseweg 76 beschikt Deventer over een fraai en multifunctioneel uitvaartcentrum. De ruime aula van het uitvaartcentrum is uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden. Het komt steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, in plaats van op de begraafplaats of in het crematorium. De ontvangstkamer in het uitvaartcentrum kan worden gebruikt om de familie te condoleren en met elkaar iets te drinken en/of te eten.

Daarnaast beschikt het uitvaartcentrum over twee familiekamers die 24 uur per dag beschikbaar zijn waarvan één kamer met een eigen ingang in het uitvaartcentrum. U krijgt de sleutel van deze sfeervolle, persoonlijke ruimte waar alleen u toegang toe hebt tot en met de dag van de uitvaart. Alles is bij ons mogelijk om op de juiste manier afscheid te nemen van de overledene. Voor meer informatie bel 0570 – 622 535.

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Schoonmoeder
Volgend artikelVrouw belandt met auto en al in het water