maandag, 15 april 2024

Werkzaamheden komend weekend bij op- en afrit A1

DEVENTER – Rijkswaterstaat verbetert de weg. Op-en afrit 23 naar de A1 is daarom komend weekend niet toegankelijk vanuit Deventer centrum. Verkeer wordt omgeleid. Houd rekening met 10 tot 30 minuten extra reistijd. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de werkzaamheden van Rijkswaterstaat op de A1 tussen Twello en Azelo. De aansluiting op de A1 vanuit Deventer Centrum (op-/afrit 23 Deventer) wordt nu verbeterd. 

Waar?
Het gaat dit weekend alleen om de noordelijke aansluiting op de A1. De Zutphenseweg/Deventerweg is afgesloten tussen het kruispunt met de Visbystraat tot aan op-en afrit 23 op de A1. 

Tankstation BP op de Zutphenseweg zal niet bereikbaar zijn voor personen- en vrachtverkeer. Fietsers kunnen er wel door. 

Wanneer?
De werkzaamheden beginnen op vrijdag 11 september om 21.00 uur en worden uiterlijk op maandag 14 september 05.00 uur afgerond. 

Omleiding
Verkeer van en naar Deventer wordt omgeleid via oprit 24 Deventer Oost. Hou rekening met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. 

Meer hinder bij op-/afrit 23
In de weekenden van 17-18 en 24-25 oktober zal het gedeelte van de N348 ten zuiden van de A1 afgesloten zijn in verband met wegwerkzaamheden. 

Vorig artikelStart naakt zwemseizoen in de Scheg
Volgend artikelOndersteuning bij problemen door corona
error: Content is beschermd!!!